Creatief vakmanschap

Wij hebben getalenteerde BNA architecten in huis die volledig op de hoogte zijn van de mogelijkheden van houtbouw. Een Finnla architect ontwerp is optimaal naar uw wensen vorm te geven doordat onze architecten zich verplaatsen in uw persoonlijke situatie.

Met vakmanschap en ervaring ontwerpen zij uw droomhuis, uw persoonlijk en uniek huis ontwerp. Als geen ander kennen zij de ongekende mogelijkheden van de Finnla bouwsystemen. Ze zijn niet alleen deskundig, maar stuk voor stuk enthousiast over ‘hun’ product.

Voorlopig Ontwerp

Uw wensenpakket wordt door onze architect vertaald in een eerste woningontwerp het voorlopig ontwerp. Dit voorlopige ontwerp geeft u een indruk van de door u gewenste vormgeving en ruimte-indeling. Mede op basis van dit ontwerp kunnen wij u inzicht verschaffen in de uiteindelijke prijsvorming d.m.v. het opstellen van een eerste bouwkostenraming en zullen wij een vooroverleg voeren met de plaatselijke welstandscommissie.

Aanvraag advies Welstandscommissie

Het vervaardigde voorlopig ontwerp wordt voorgelegd aan de Welstandscommissie, die het plan op vormgeving beoordeelt. Op basis van onze ervaringen en de officiële kwalificatie die onze architecten bezitten staan Welstandscommissies erg positief ten opzichte van onze bouwwijze en vormgeving. Goedkeuring van de Welstandscommissie wordt daarom in de regel snel verkregen.

Volgende stap..