Competente gesprekspartner en betrouwbare raadgever

De eerste kennismaking met Finnla betekent meestal dat u eerst onze documentatie aanvraagt en deze bestudeert. Daarna volgt er een algemeen oriënterend gesprek op ons kantoor in Tilburg. Tijdens dit eerste gesprek bespreken we de mogelijkheden van onze bouwsystemen, de keuzes die u hebt uit (afbouw)materialen en laten wij u wat voorbeelden zien van woningen die ons eigen architectenbureau ontworpen heeft voor andere opdrachtgevers.

Voor al uw vragen op het gebied van ontwerp, techniek en uitvoering kunt u bij ons terecht. Wij staan u met raad en daad bij. Als competente gesprekspartner en als serieuze, betrouwbare en kundige raadgever. Samen met u bekijken we op welke wijze uw leef- en woonwensen het beste te verwezenlijken zijn. Wij nemen uw financiële uitgangspunt uiterst serieus en houden dit tijdens het proces nauwkeurig in het oog.

Vervolgens dienen wij een aantal stadia te doorlopen alvorens wij aan kunnen vangen met de daadwerkelijke bouw van uw woning.

Onderstaand verschaffen wij u inzicht in de te volgen procedure.
Voorlopig Ontwerp > Aanvraag advies Welstandscommissie > Bestektekeningen > Aanvraag bouwvergunning > Werktekeningen > Detailtekeningen > Productietekeningen > Materiaallijsten > Bestelling materialen > Daadwerkelijke bouw

In de volgende stappen wordt deze procedure nader toegelicht.

Volgende stap..